Acasa Renault Renault Romania recheama Scenic II pentru posibila declansare a franei de mana in timpul mersului

Renault Romania recheama Scenic II pentru posibila declansare a franei de mana in timpul mersului

de Adrian Mitrea

Renault Scenic II (sursa - Renault)

Renault Romania recheama in service 407 masini Scenic II pentru posibila declansare nedorita a franei de mana in timpul mersului, iar alte trei automobile vor fi verificate pentru eventuale probleme la sistemul de directie.

„In circumstante speciale (interventii la sistemul electric al vehiculului efectuate defectuos, strangre incorecta a bornelor bateriei) si, in cazuri exceptionale, pot sa conduca la o strangere nedorita a franei de parcare asistata in timpul rularii. Ca masuta preventiva, va fi reprogramat calculatorul franei de parcare asistata”, le transmite Renault Romania celor 407 de proprietari de Scenic II vizati de recall.

O alta rechemare pentru Scenic II vizeaza trei masini vandute in Romania, la care exista posibilitatea sa cedeze sudura dintre arborele intermediar si furca de pe coloana de directie.

Costurile ambelor operatiuni de rechemare vor fi suportate de Renault.

Constructorul auto francez se afla la al doilea recall din acest an pe piata romaneasca, primul fiind pentru centurile de siguranta ale modelului Laguna III.

In acest an, mai multe marci prezente pe piata din Romania au apelat la campanii de rechemare in service, pentru probleme diverse. Constructorii care au identificat defectiuni la masinile produse sunt Chevrolet, Jaguar, Fiat, Kia, Renault, Toyota, Opel, Peugeot, Nissan, Volvo, Honda si Mitsubishi.

Lasa un comentariu