Acasa Bentley Bentley Continental Supersports Convertible costa in Romania 208.800 euro, fara TVA

Bentley Continental Supersports Convertible costa in Romania 208.800 euro, fara TVA

de Adrian Mitrea

Bentley Continental Supersports Convertible, cea mai rapida masina decapotabila cu patru locuri din lume, va fi prezentata in premiera mondiala pe 2 martie, la Salonul Auto de la Geneva, dar comenzile pentru clientii din Romania sunt deja deschise. Masina pleaca de la 208.800 euro, fara TVA (248.500 euro inclusiv TVA).

Modelul Continental Supersports Convertible este cea mai rapida si puternica decapotabila construita vreodata de Bentley. Acceleratia de la 0 la 100 km/h se realizeaza in numai 4,2 secunde, iar viteza maxima atinsa este de 325 km/h.

De asemenea, Bentley Continental Supersports Convertible este cea mai rapida decapotabila cu patru locuri din lume.

Noul model Supersports Convertible este echipat cu acelasi motor W12 cu supraalimentare dubla care asigura o putere de 630 Cai Putere (CP), fiind astfel cea mai rapida si mai puternica decapotabila construita vreodata de Bentley.

Decapotabila Continental Supersports intareste gama Bentley, dupa introducerea, in 2009, a variantei Coupe a lui Continental Supersports.

Numele Supersports este inspirat de modelul Bentley Supersports din 1925, o varianta de curse a legendarului Bentley 3-litre, care genera o putere de 84 CP intr-o epoca in care autovehiculele obisnuite nu depaseau modesta valoare de 15 CP.

De asemenea, modelul din 1925 a fost primul automobil de serie care a atins viteza de 160 km/h, o performanta pentru acele vremuri.

Bentley gandeste eco

Bentley Continental Supersports Convertible incorporeaza tehnologia FlexFuel, care vine standard pe toata gama de modele Continental (versiunile 2011). Aceasta tehnologie este parte a strategiei Bentley de a reduce impacului negativ asupra mediului, pana in 2012 toate masinile Bentley urmand sa poata functiona si pe bioetanol.

Deocamdata, toate modelele gamei Continental, inclusiv noul Supersports Convertible, functioneaza atat pe benzina cat si pe bioetanol E85, respectiv pe orice combinatie dintre acestea doua.

Pentru a garanta o putere omogena, sistemul de alimentare de la bord detecteaza raportul de amestec al combustibilului din rezervor si asigura mentinerea puterii si a cuplului la valori constante, indiferent de raportul biocombustibil – benzina.

Celelalte modele Bentley vor adopta treptat sistemul FlexFuel.

Anul trecut au intrat in circulatie in Romania 12 masini noi Bentley, fata de 26 exemplare in 2008 (-53,8%).

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre