Acasa BMW INTERVIU: Seful BMW Romania, Stephan Breschan, spune ca primul model hibrid BMW care va fi lansat la noi este X6 ActiveHybrid

INTERVIU: Seful BMW Romania, Stephan Breschan, spune ca primul model hibrid BMW care va fi lansat la noi este X6 ActiveHybrid

de Adrian Mitrea

Stephan Breschan (sursa - 0-100.ro)
Stephan Breschan (sursa - 0-100.ro)

BMW va prezenta noua generatie a limuzinei Seria 5 la Salonul Auto de la Geneva, in luna martie a anului viitor, iar primul BMW hibrid care va fi lansat in Romania este SAV-ul (Sports Activity Vechicle) X6 ActiveHybrid, disponibil pe piata locala de anul viitor, a declarat, intr-un interviu acordat 0-100.ro, directorul general al BMW Group Romania, Stephan Breschan, care a lucrat in trecut pentru Porsche si Renault.

Primele fotografii spion cu exteriorul si interiorul noii generatii a limuzinei Seria 5 au aparut deja pe internet si iata ca masina va fi prezentata oficial la Salonul Auto de la Geneva, in martie 2010, potrivit lui Breschan.

El nu a comunicat data exacta a lansarii lui BMW X6 ActiveHybrid in Romania, insa BMW Group Romania anunta in vara acestui an ca masina va fi disponibila inca de la sfarsitul lui 2009. Astfel, este de asteptat ca modelul sa fie disponibil la inceputul lui 2010.

Ce public tinteste BMW cu recent lansatul Seria 5 GT, ce noutati aduce 2010 in curtea BMW si ce crede seful BMW Group Romania despre piata auto romaneasca poti afla in interviul VIDEO de mai jos.

Nascut in Austria, Stephan Breschan are 19 ani de experienta in industria auto si a lucrat in Austria, Ungaria si in China (in ultimii trei ani).

Stephan Breschan conduce BMW Group Romania din 14 septembrie 2009. Breschan vine din China, unde a ocupat pozitia de director al Biroului Local China Nord si al BMW China Training Academy.

Breschan il inlocuieste pe Bernd John, care isi incepuse activitatea la BMW Group Romania in ianuarie 2009. John a parasit compania pentru a prelua o pozitie in consililul de administratie al celei mai mari organizatii de dealeri BMW din Germania.

Poti vedea CV-ul complet al lui Stephan Breschan aici.

Lasa un comentariu

avatar
  Subscribe  
Notifica-ma despre