Acasa Termeni si conditii

Termeni si conditii

Termeni generali

Termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.0-100.ro, denumite in continuare „Termeni si conditii”, stabilesc care sunt conditiile in care orice persoana poate vizita ori accesa site-ul www.0-100.ro, denumit in continuare „Site-ul” si/sau „0-100.ro”.

Termenii si conditiile au valoarea unei conventii incheiate intre SC Throttle Media SRL (denumita in continuare „Throttle Media”), in calitatea sa de administrator al 0-100.ro, si orice persoana (denumita in continuare Utilizator) care viziteaza ori acceseaza Site-ul sau care doreste sa il utilizeze in orice mod sau il utilizeaza efectiv.

0-100.ro este un portal web de stiri online cu informatii si analize ale redactiei proprii ori preluate de la terti si o revista a presei. Site-ul furnizeaza, de asemenea, si continut video produs de redactia proprie, dar si preluate de la terti, folosind ca suport platforme precum Youtube.com.

Nota de informare privind prelucrarea de date cu caracter personal

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, Throttle Media va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de Utilizatori.

Prin Termeni si conditii, Utilizatorii sunt informati ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre Throttle Media a serviciilor pe internet, a serviciilor de furnizare de bunuri si servicii, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate si a serviciilor de statistica.

Datele personale sunt furnizate de catre Utilizatori in momentul crearii unui cont pe Site.

Utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care ii privesc si sa solicite stergerea datelor. Pentru exercitarea acestui drept, Utilizatorii pot face o cerere in scris cu cerinta lor, pe care sa o trimita apoi prin e-mail la adresa adrianmitrea@newpress.ro.

Din pacate, nici o transmisie de date prin intemediul internetului nu poate fi garantata a fi 100% sigura. In consecinta, in ciuda eforturilor noastre de a va proteja informatia personala, Throttle Media nu poate asigura sau garanta securitatea informatiilor transmise de dvs. catre noi, catre si de la serviciile noastre online. Va avertizam asadar ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriul dvs. risc.

Proprietate intelectuala

Continutul si design-ul 0-100.ro si bazele de date accesibile prin intermediul sau sunt proprietatea Throttle Media si sunt protejate prin legislatia romana in vigoare cu privire la drepturile de autor si drepturile conexe.

In cazul informatiilor si continutului postat de utilizatori inregistrati sau terte parti ori parteneri pe 0-100.ro, dreptul de autor si responsabilitatea asupra acestora apartin in totalitate celor care au publicat acea informatie.

In cazul continutului preluat de la terti, acestea sunt identficate prin mentionarea numelui partenerului linga textul sau imaginea respectiva.

Anumite parti ale continutului publicat pe 0-100.ro pot sa fie furnizate de terte persoane cu care Throttle Media are relatii contractuale in acest sens. De asemenea, in interiorul continutului Site-ului pot fi incluse sectiuni publicitare in care se vor afisa mesaje publicitare ale unor terte persoane. Throttle Media nu este responsabil in nicio masura asupra continutului furnizat de terte persoane, indiferent ca acesta este publicitar sau nu.

De asemenea, Throttle Media nu este responsabila de continutului paginilor externe la care se face trimitere din interiorul 0-100.ro.

Throttle Media poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa blocheze accesul dvs. la continutul Site-ului sau la o parte a acestui continut.

Throttle Media isi rezerva dreptul de a suspenda, modifica, adauga sau sterge in orice moment portiuni ale continutului Site-ului. De asemenea, Throttle Media isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul utilizatorilor la o parte sau la intregul continut al 0-100.ro.

In cazul operelor incarcate de Utilizatori, 0-100.ro functioneaza intr-un regim de gazduire gratuita si ca atare nu poate fi facut responsabil pentru continutul pus de terte persoane pe serverul sau.

Din cauza numarului mare de fisiere gazduite, este imposibil sa facem o evaluare individuala si obiectiva a fiecarui continut postat de utilizatorii inregistrati.

Desi depunem toate diligentele pentru identificarea si stergerea continutului ce ar incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane, scopul Site-ului fiind informarea cititorilor in mod legal, exista posibilitatea ca un anume continut postat de Utilizatorii inregistrati sa incalce drepturile tertilor.

In aceste conditii, va rugam sa ne trimiteti un email la adrianmitrea@newpress.ro cu drepturile incalcate, pentru a permite Throttle Media sa actioneze in conformitate cu dispozitiile legale, conform art. 14 din Legea 365/2002 privind comertul electronic.

Continutul Site-ului, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in alte scopuri decat cel personal, se poate face numai cu acordul scris, expres si prealabil al Throttle Media.

Astfel, este interzisa copierea, preluarea, reproducerea, publicarea, transmiterea, vanzarea, distributia partiala, integrala sau modificata a continutului 0-100.ro sau a oricarei parti a acestuia efectuate in alte scopuri decat cel personal, cu urmatoarele exceptii:

– este permisa reproducerea (pe site-uri noncomerciale, forumuri, articole din presa etc.) unor mici fragmente din articolele publicate de 0-100.ro (maximum 500 de semne)

– specificarea sursei informatiilor preluate este obligatorie, sub urmatoarea forma: (Sursa: www.0-100.ro). Orice alta forma echivalenta, care sa contina trimitere directa (link) catre www.0-100.ro este acceptata

Throttle Media isi rezerva dreptul de a actiona in instanta orice persoana si/sau entitate care incalca in orice mod prevederile de mai sus.

Cererile de utilizare a continutului site-ului in orice scop altul decat cel personal pot fi facute la adresa de e-mail adrianmitrea@newpress.ro.

Modificarea Termenilor si conditiilor

Throttle Media are dreptul de a modifica oricand si in orice mod oricare dintre prevederile din Termeni si conditii sau Termenii si conditiile in intregime, fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligata sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de Utilizatori.

Orice modificare este acceptata deplin si neconditionat de catre Utilizatorii Site-ului prin simpla utilizare sau accesare a oricarei facilitati oferite de Site intervenite oricand dupa operarea modificarii, iar neacceptarea oricarei modificari atrage obligatia respectivului Utilizator de a inceta de indata accesarea Site-ului si/sau utilizarea in orice mod a continutului 0-100.ro.

Legea aplicabila. Litigii

Drepturile si obligatiile Utilizatorilor Site-ului si ale Throttle Media, prevazute de Termeni si conditii, precum si toate efectele juridice pe care le produc Termenii si conditiile vor fi interpretate si guvernate in conformitate cu legea romana in vigoare.

Orice litigiu nascut din sau in legatura cu Termenii si conditiile va fi solutionat pe cale amiabila. In caz de imposibilitate de a ajunge la un acord, litigiul va fi solutionat de catre instanta judecatoreasca romana competenta aflata in raza teritoriala a municipiului Bucuresti.

Accesarea sau vizitarea a Site-ului si/sau a oricarei pagini din acesta constituie o acceptare in intregime si neconditionata a Termenilor si conditiilor de mai sus.