04 septembrie 2017
luni
Nissan, Tehnologie, Video, Video Dictionar Auto
Video Dictionar Auto: Around View Monitor

Around View Monitor este o tehnologie rezervata pana nu demult masinilor Nissan si Infiniti mai scumpe si este, practic, cel mai util ajutor de parcare pentru un sofer. Sistemul consta in patru camere video care pot compune o imagine ca din elicopter a masinii astfel incat sa poti efectua sigur si precis manevre de parcare. In segmentul B (sau clasa mica) Nissan Micra – a cincea generatie – este singura masina care vine echipata cu asa ceva.


Rubrica Video Dictionar Auto a 0-100.ro isi propune sa va arate si sa explice pe intelesul tuturor cum functioneaza diverse tehnologii de pe automobile noi si vechi. Rubrica de comentarii va sta la dispozitie oricand sa intrebati orice legat de tehnologia prezentata, in cazul in care aveti nelamuriri. De asemenea, puteti sa ne dati idei pentru tehnologiile pe care le-ati vrea prezentate in rubrica noastra.


Etichete: , , , , , , , ,

Lasa un comentariu

5 Comentarii Pornit "Video Dictionar Auto: Around View Monitor"

Notifica-ma despre
avatar
Sorteaza dupa:   noi | vechi | votate
Marco
Cititor

Super! Aveti pana acum clipuri cu doua marci. Sper sa gasiti sustinerea necesara sa faceti cu mai multe. Arata foarte bine clipurile voastre fata de ce am vazut pe la altii in RO… Buhnici, turatii.ro, eblog. Succes pe mai departe!

Doru
Cititor

Felicitari pentru sectiunea video dictionar auto! Extrem de utile informatiile. La cat mai multe clipuri de genul asta!

Iosif R
Cititor

Cand veti include si masini electrice in rubrica asta?

Roger
Cititor

Arata foarte bine Micra asta noua din ce vad!

wpDiscuz