11 august 2015
marți
Anvelope, Siguranta Auto, SONDAJ
SONDAJ: Ce tip de anvelope folosesti vara si de ce

Anvelopa Goodyear - (sursa - Goodyear)
Anvelopa Goodyear - (sursa - Goodyear)

In august, in toiul verii, este usor sa observi in trafic, din cand in cand, masini echipate cu anvelope de iarna. Din moment ce, legal vorbind, este interzisa si sanctionata utilizarea anvelopelor de vara pe timp de iarna, dar nu si invers (utilizarea anvelopelor de iarna pe timp de vara), am creat acest sondaj sa vedem ce tip de anvelope folosim vara si de ce.

Ce tip de anvelope folosesti vara?

View Results

Loading ... Loading ...

Cea mai plauzibila ipoteza pentru utilizarea pe timp de vara a anvelopelor de iarna tine de faptul ca, aparent, este mai economic si perfect legal sa utilizezi un singur set de anvelope – de iarna – tot timpul anului, fiind mai periculos sa circuli iarna cu anvelope de vara decat vara cu anvelope de iarna.

Dupa ce raspunzi la sondaj poti scrie in zona de comentarii de mai jos argumentarea ta pentru tipul de cauciucuri pe care le folosesti pe timp de vara.


Daca iti plac sondajele 0-100.ro, AICI le poti vedea pe toate si poti participa oricand la unul in care nu ai votat deja. In fiecare zi de marti avem un nou sondaj pentru tine! Daca vrei sa ne dai idei pentru urmatorul sondaj, scrie-ne la comentarii.


Etichete: , , ,

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Notifica-ma despre
avatar
wpDiscuz