05 ianuarie 2012
joi
Dacia, Romania, Saloane Auto
Asa arata Dacia Lodgy de serie

Dacia Lodgy (sursa - Dacia)
Dacia Lodgy (sursa - Dacia)

Dacia a prezentat primele poze oficiale cu versiunea de serie a MPV-ului Lodgy care va fi prezentat in martie la Salonul Auto de la Geneva, compania anuntand ca masina are o lungime de 4,5 metri, fiind cu circa 20 cm mai lunga decat Duster. Lodgy va avea atat o versiune cu cinci locuri, cat si una cu sapte locuri, modelul va fi produs in Maroc si va fi lansat in aprilie pe piata romaneasca.

„Gama Dacia se extinde in 2012 cu Lodgy, un vehicul de familie disponibil in varianta cu 5 si 7 locuri. In concordanta cu spiritul marcii Dacia, Lodgy este un model foarte spatios, cu prestatii inedite, adaptate asteptarilor clientilor. Familiile aflate in cautarea unui vehicul polivalent la un pret accesibil isi vor putea cumpara noul model cu o garantie de 3 ani”, se arata intr-un comunicat al Dacia.

Ramanand fidela atributelor marcii, Lodgy ofera un plus de confort si functionalitate prin noile echipamente care vor fi disponibile in premiera pentru Dacia, spune constructorul auto.

„Designul sau sugereaza un spatiu interior remarcabil pana la al 3-lea rand de scaune. Cu o lungime de 4,5 metri, Dacia Lodgy ofera un volum considerabil al portbagajului, inclusiv in varianta cu 7 locuri. Numele – Lodgy – care aminteste de englezescul lodge, este o trimitere directa la trasatura sa esentiala: capacitatea de a gazdui o intreaga familie si bagajele sale”, potrivit Dacia.

Dacia Lodgy va oferi o siguranta comparabila cu celelalte modele ale marcii, potrivit oficialilor Renault. Preturile de pornire oficiale nu sunt publice, dar presa franceza a speculat un prag de pornire de 10.000 euro.

Acest al saptelea model Dacia, Lodgy, a fost anuntat pe 14 noiembrie 2011, cand Grupul Renault a prezentat o varianta de curse a masinii. La scurt timp dupa aceea in presa internationala a aparut o imagine generata pe calculator despre care un numar covarsitor de publicatii din Romania au scris ca este varianta de serie, insa iata ca in final produsul real este destul de indepartat de fotografia trucata.

Relansata in 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit in opt ani un actor de notorietate pe piata auto europeana.

Dacia Lodgy de serie (sursa - 0-100.ro)
Dacia Lodgy de serie (sursa - 0-100.ro)


Etichete: , , , , , , , ,

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Notifica-ma despre
avatar
wpDiscuz