26 august 2010
joi
BMW
BMW va lansa 20 de noi modele in urmatorii trei ani

BMW Gran Coupe Concept (sursa - BMW)
BMW Gran Coupe Concept (sursa - BMW)

Producatorul auto german BMW va lansa in urmatorii trei ani nu mai putin de 20 de noi modele, in incercarea de a-si consolida pozitia in segmentul masinilor premium.

Astfel, toamna aceasta constructorul bavarez va lansa versiunea break a Seriei 5, urmat de a doua generatie de X3, pentru ca la inceputul si mijlocul anului 2011 BMW sa scoata pe piata noua generatie Seria 6 (coupe si cabrio), potrivit listei BMW citata de BMW Blog.

In primavara anului 2010, constructorul german va veni cu mult-asteptatul BMW Seria 1, urmand ca in toamna aceluiasi an impatimitii automobilelor sportive sa faca cunostinta cu cel mai evoluat model BMW din seria M, noul F10 M5.

O noua generatie a celui mai bine vandut model BMW, Seria 3, va aparea la mijlocul anului 2012.

Noutatile mai includ un model de serie in patru usi construit pe baza lui Gran Coupe Concept, care se doreste un rival de temut pentru Mercedes CLS si Audi A7, programat pentru inceputul lui 2012.

Totodata, noua generatie a lui M6 va aparea la mijlocul aceluiasi an.

Domeniul masinilor ecologice nu este nici el neglijat, cei de la BMW urmand sa lanseze, in 2013, un prim model electric de oras, bazat pe cercetarile intreprinse in cadrul proiectului MegaCity.

Tot in 2013 isi vor face aparitia noi versiuni ale lui Seria 3, o decapotabila si un model GT.

Bursa zvonurilor indica faptul ca BMW va lansa in urmatorii ani inclusiv un automobil roadster, denumit Z2.


Etichete: , , , ,

Lasa un comentariu

Fii primul care comenteaza!

Notifica-ma despre
avatar
wpDiscuz